Gruit

Terug naar het overzicht

Gruit bier'in ontwikkeling’

Gruit bier; een smaakvol en zachtkruidig bier met de smaak van weleer.

Het bier wordt gebrouwen met verse gagel uit eigen tuin. Daarnaast is een specifiek mengsel van kruiden toegevoegd, overeenkomstig de oude receptuur van de 14e eeuw.

Het gistdepot zorgt voor een smaakevolutie tijdens de opslag.

Koel, donker en rechtop bewaren. Bij voorkeur uitschenken in een (BorrelNoot) tulpglas.
Rustig uitschenken met achterlaten van gistdepot of ga voor de totale ervaring!

Mouten wordt vervold
(bevat gluten)
Hoppen Gagel en diverse kruiden
Speciaal ingrediënt Tsja, welke niet...
Gist wordt vervolgd
Bitterheid ... EBU
Kleur ... EBC
Aanbevolen drinktemperatuur 10-12 °C
Cat. S
Alcohol-% ... %
Verkrijgbaar als fles 33 cl.
(de actuele voorraad kan wisselen, vraag ernaar)


Terug naar het overzicht